Gl. Byvej 30 - 5792 Årslev, Fyn - Telefon: 23 65 63 53 - Mail: info@aatf.dk - CVR: 29521867

Energiruder og Termoruder på hele Fyn​

​Er varmetabet ved din bolig alt for stort og undre du dig over hvordan det kan være? Hvis du har ældre vinduer i dit hus, så forsvinder en stor del af varmen ud gennem vinduerne.

Hos Årslev Tømrerforretning ApS i Årslev på Fyn anbefaler vi, at du får skiftet dine gamle vinduer ud med nye energiruder - også kaldet A-mærkede vinduer.

Så hvis du vil undgå at fyre for gråspurvene, så kontakt Anders ved Årslev Tømrerforretning til en uforpligtende snak om energiruder.

Vi har opsat vinduer med energiruder i Årslev, Faaborg Midtfyn, Ringe, Svendborg, Odense og flere andre steder på Fyn.

Hvad er energiruder?

En energirude ligner en almindelig termorude, dog har det inderste lag glas en tynd metalbelægning. Det vil sige at en energirude består af 2 eller 3 lag glas samt denne metalbelægning. Det som er specielt med metalbelægningen på energiruder er, at den sender varmen tilbage i rummet i stedet for at lade varmen sive ud af vinduet.

Alle vores energiruder er lavet med ’varm kant’. Dette betyder at kanten er lavet af rustfrit stål og et plastik materiale. Disse materialer er ikke kulde- og varmeledende, hvilket gør vores energiruder endnu mere energieffektive.​

Kan det betale sig at investere i energiruder?

På længere sigt kan det altid betale sig at investere i energiruder. A-mærkede vinduer eller energiruder er op til tre gange mere energieffektive end almindelige termoruder. Det betyder i praksis, at du typisk i løbet af 3 til 5 år har du sparet så meget på din varmeregning, at det svarer til den merpris som energiruder koster frem for almindelig termoruder.

Skal jeg vælge energiruder eller termoruder?

Det er selvfølgelig helt op til dig selv om du vil have termoruder eller energiruder. Vi vil dog helt klart anbefale at du vælger energiruder, da dette er den bedste og mest økonomiske løsning på længere sigt.

Termoruder er lavet af 2 lag glas med enten luft eller en gasart imellem. Dette betyder, at solens stråler og varme kan slippe ind af vinduet. Det betyder dog også at den opvarmede luft inde fra huset kan slippe ud igen, da termoruder ikke har den metalbelægning som energiruder har.

Hvis du ønsker termoruder, opsætter vi selvfølgelig også gerne disse. Vi har mange års erfaring indenfor opsætning af termoruder og vi kører på hele Fyn.

Kontakt Årslev Tømrerforretning på Fyn for en uforpligtende snak omkring termoruder.

Vi har opsat termoruder i Årslev, Faaborg Midtfyn, Ringe, Svendborg, Odense og flere andre steder på Fyn.

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

INFO​

​​Årslev Tømrerforretning ApS

CVR: 29521867​

ADRESSE

Gl. Byvej 30

5792 Årslev, Fyn​

KONTAKT

​Telefon: 23 65 63 53

info@aatf.dk

Medlem af​