Gl. Byvej 30 - 5792 Årslev, Fyn - Telefon: 23 65 63 53 - Mail: info@aatf.dk - CVR: 29521867

Nybyggeri, Totalentreprise og Fagentreprise i Odense og på hele Fyn

For mange er et nybyggeri drømmen om en god og solid base for familien. Ofte er det en drøm som er mange år undervejs. Et nybyggeri er en stor og vigtig beslutning og derfor kræver den også meget grundig planlægning. Det er vigtigt, at man har en samarbejdspartner, som man stoler på og som tager højde for jeres individuelle ønsker til jeres nybyggeri.

Hos Årslev Tømrerforretning ApS tæt ved Odense på Fyn, er jeres hus-drømme i højsæde når vi snakker om nybyggeri. Vi sørger altid for at give den bedste rådgivning og vi hjælper gerne med alle aspekter af byggeprojektet, inden nybyggeriet startes op. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af et nybyggeri.


Det er en fantastisk fornemmelse at flytte ind i et nybyggeri fra Årslev Tømrerforretning ApS på Fyn. Med et nybyggeri fra os kan jeres familie i mange år fremover, glæde sig over et kvalitets hus med et minimum af vedligeholdelse. Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring indenfor nybyggeri, og vi byder også gerne ind med gode ideer og alternative forslag til jeres ideer. Alt sammen med det mål for øje at få bygget jeres drømmebolig.

Hos Årslev Tømrerforretning ApS opfører vi nybyggeri for private og erhverv. Vi ligger vægt på effektivitet, kvalitet og miljø i vores nybyggerier.

Kontakt Årslev Tømrerforretning ApS tæt ved Odense på Fyn, for en uforpligtende snak om jeres drømme og tanker omkring nybyggeri.

​Totalentreprise / Fagentreprise på hele Fyn

Udover nybyggeri tilbyder vi også mulighed for totalentreprise / fagentreprise. Vi har mange professionelle samarbejdspartnere og kan derfor tilbyde en totalentreprise som er helt i top. Vælger du en totalentreprise / fagentreprise fra Årslev Tømrerforretning ApS, får du én fast kontakt person. Dette er en stor fordel.

En totalentreprise / fagentreprise benyttes typisk ved en større renovering, tilbygning, ombygning eller nybyggeri.

Nybyggeri Referencer​

​​2007
​​Helsinge rækkehuse i samarbejde med FlexiHuse.

​2008
​har vi for Novocon udført fagentreprise, hvor vi har lavet 40 lejeboliger og 24 ejerboliger i Odense. se mere under inspiration/Grønløkkeparken.

​2009​
er der opført et nyt hus på Gl.byvej, i samarbejde med Brdr.Knudsen.

​2010
​​fagentreprise på et projekt i Roskilde, ungdomsboliger Alla Tin Galla, det er udført i samarbejde med Novocon.​

​2010
​opførte vi nyt stuehus i Høje Dong i samarbejde med Novocon.

​2010
​​opførte vi nyt stuehus på Gl.byvej.

​2010
fagentreprise på 2 lager haller for Davidsen i Tietgenbyen, Odense.

2010/2011
​​opførte v 2 dobbelt huse og et tripelhus ialt 7 boliger for Novocon i Fangel på fyn.

​2011
Holger Danskes vej på Frederiksberg. Stjerneformet bygning der skal rumme 20 ejerlejligheder i høj standard, dette udfører vi som fagentreprise for Novocon.

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

INFO​

​​Årslev Tømrerforretning ApS

CVR: 29521867​

ADRESSE

Gl. Byvej 30

5792 Årslev, Fyn​

KONTAKT

​Telefon: 23 65 63 53

info@aatf.dk

Medlem af​